Technické muzeum v Brně v říjnu otevřelo ve svých prostorách v Brně – Králově Poli, Purkyňova 105, nový gastronomický provoz – Jean Paul’s bistro. Nové bistro vybudované v přízemí budovy muzea nabízí občerstvení nejen návštěvníkům muzea, ale i široké veřejnosti.
Vchod do bistra je zvenku budovy. Návštěvníky muzea proto prosíme, aby si zakoupenou vstupenku ponechali po celou dobu u sebe, aby se po případné návštěvě bistra mohli do muzea vrátit.
Otevírací doba
pondělí | 7.30–14.30 | ||
úterý | 7.30–14.30 | ||
———- | |||
středa | 7.30–17.00 | ||
čtvrtek | 7.30–17.00 | ||
pátek | 7.30–17.00 | ||
sobota | 7.30–17.00 | ||
neděle | 7.30–17.00 |
Bistro nabízí snídaňové, obědové i stálé menu v podobě slaných a sladkých pokrmů se zaměřením na výrobky připravované přímo v kuchyni muzea. Mezi pokrmy návštěvníci najdou domácí sladké a slané pečivo, sicilské arancini, panini, domácí těstoviny, italskou pinsu, dezerty, polévky a mnohé další.
Obědové menu se podává pouze ve všední dny v době od 11.00 do 14.00.